De kaartlezer werkt soms niet

Gewijzigd op Wo, 19 Jun om 10:22 AM

Als de kaartlezer soms werkt, maar niet altijd of niet erg snel:

Dan is de oorzaak meestal een toestemmingsinstelling van de app die je gebruikt om verbinding te maken met de kaartlezer.

Bijvoorbeeld: je verpleegsoftware.

Ga naar de instellingen van je telefoon, ga naar apps, selecteer je verpleegapp en controleer of de locatierechten zijn ingesteld op volledige toestemming en precieze locatie.

Om de kaartlezer goed te detecteren, moet de app weten wat de precieze locatie is om nabijgelegen bluetooth-apparaten te vinden.